Lidstvo ze srdce nebo od rozumu


Říkají všem a v současnosti, že lidský rozum je nedotknutelnou oblastí, která skrývá mnoho hádanek a tajemství ve svých oblastech. Dokonce ani Sokrates neprokázal Aristotelovi a naopak zcela nevysvětlil tajemství lidského mozku.
  Osobně jsem fascinován moudrostí Da Vinci, kterou byl, a to, co přinesl lidstvu, si zaslouží velké uznání v očích současného světa a mezigeneračního klotalismu. Byl to citlivý a vševědoucí člověk, který měl od Boha dárek v oblasti medicíny, matematiky nebo filozofie.
   Co se týče samotného významu slova "mozku", kdybych se zeptal na danou jednotku, řekl bych: Závislost by měla vyplývat z několika velmi důležitých znaků charakteru, kdo to je, kam jde a co chce dosáhnout v životě. Tato závislost vychází z pocitů, víry a dědičnosti genů. Ať už je to evropský nebo afro-americký nebo asijský, bude také záviset na výsledcích studie. Chystám se analyzovat svou výzkumnou jednotku z Evropy, a přesněji z Německa, bude to zralý muž v jeho hlavním oboru.
    Říkáme mu 44, vysoký, atletický a profesionálně aktivní, protože je pilotem pro Asii Express Frankfurten.
Je to otec, který má dva syny a jednu dceru. Profesionálně aktivní žena pracuje ve vysokoškolském vzdělávání. Jon sám, zdravý, bez známky únavy, ale zahrnutý v skupině s rizikem pracovního rizika, náchylný k stetům. Zájmy jsou americká futbol, ​​poker, plavání, staré francouzské kino. Miluje cestování se svou rodinou, chodí do klubů, má volný čas. Tráví čas s rodinou na procházkách, pěší turistikou v lese.
  Jíst se skromně stará o stravu, sny mají nebo splňují pravdu.
Může se zdát, že je splněno, že dokonalý chlap nestačí. Aryan z masa a krve pravděpodobně cítí ve své zemi, který ho miluje a podporuje, pomáhá mu. Cítí, že patří do Německa, je pyšný, že je Němce, ospravedlňuje se nikomu Nikdo, protože to nemusí a nevyžaduje.
         Vrátím se k tématu, který zde polemizuji.
Jeho mozek může zřejmě překonat lidskou skutečnost. To je více rozvinutý a snad tím, že měl podmínky pro rozvoj, vyrostl bez zbytečných emocí a pasivní zadrzeń v rodině, osud byl laskavý k němu zapsán ji na seznamu osob se setkal není frekvence většinou na této planetě. Protože každý jako Jon miluje svou zemi ...? Miluji Polsko nebo se cítím polsky?
   Odpovím to v několika větách. Pole pocit, ale ne úplně, protože čím více jsem fascinován českého národa kulturowość této zemi, lásky a míru na lidi a respektu k tradici Čechů a že jejich citové vazby, což je vidět na každém kroku. Češi se necítí naštvaně, neskrývají svůj hněv, existují výjimky jako v jakémkoli státě či rodině, ale je tu čas zůstat klidný. Budou se cítit lépe v Praze nebo v Brně, než kdybych byl v Lodži tehdy.
   Jak jsem již zmínil o Lodži, je to jedno z největších polských měst, ano, s bohatou historií, kulturou, tradicí, ale v tomto městě chybí něco. Město je přeplněné, jako by zde bylo mnoho nadnárodních společností, ale nějak zde neexistuje žádné pravidlo. Nějaká snaha s někým na někoho, malinkost a suchost. Všichni tady, jak to vidím, běží před ním a v "zadku" má další. Stejně jako stavitelé Babbelské věže, ale tato věž je založena na vzájemném přátelství a nikdo něco nemění. Loď se potápí do melancholie, zmrzne a stane se mi cizí.
     Ale myslíš si, že můj mozek je horší než ten v německé hlavě.
Možná ano, ale trochu se stahuje ze seznamu, kde vyhrává skutečnost, že žije v Německu.
 Polsko je ztracená osoba vyloučená z tradice, kultury a zbytků důstojnosti národa. Země z chudoby, která se bude rozvíjet po několik generací. Spletené jazyky, nedostatečné složení a správnost politické arény. Skvělá migrace národů, která byla v době trávy Hippies, ale Poláci uniká z Polska, protože Polsko je dusí. Zbývají staré, protože je škoda odejít a odejít. Tam, kde tato Solidarita chybí, je stále méně a méně. Srpna rohlíky vzdělání a systém práce a odměňování je založen na zprostředkování, reklama a rasy, kteří více pohádek a nawciska protože pravda je, že prázdné kbelíky vody není nalít. Proč slibovat lidem 500+ nebo 300+, protože všechno se stává dražším. Polsko chce být na stejné úrovni jako v Německu, kde je sociální systém je již od roku 1966 v Polsku asi 500 + srpen není snil o takové touhy mohl dostat hůl do zadku.
   Polský národ je lenivá společnost, bez jakéhokoli preskotování pro delší zápas, protože lidé si zvykli na socialismus, že k nim přijde práce. Nedostatek kompetencí na základě zvýšení nabídky. Nedostatek kvalifikace pouze samotná administrativa, maturita a marketing s managementem, tak vzdělávací systém, kdy byl Aleksander Kwasniewski prezidentem vzděláván. Ano Vážení všichni magistéři, kteří máme od patrona a ne takzvaného "obchodu".
  Umělé vyšší univerzity platí za peníze.
Jaký skvělý polský pro svět pro vás

Komentarze

Popularne posty z tego bloga

#Ulotność duszy w cieniu opętania przez #cyberszatana.

Z rozmyślań przy kawie

W tym Nowym 2021 # FlashForward2021