Co je mobbingu? Nebo možná, co si myslíte, že skenování je?

Co je mobbingu? Nebo možná, co si myslíte, že skenování je?
Víte, pozývám vás k diskuzi, protože téma je poměrně rozsáhlé a mohli byste o tom psát knihy.
  Všichni v síti se kdysi cítili jako anonymní, protože v této době již tato anonymita neexistuje a běžný uživatel internetu nemá ani ponětí, že někdo na druhé straně zná IP síť svého počítače a také ukládá soubory síťové matice nebo nechráněný přístup k uživateli sítě databáze, hesla a bankovní účty. Dnes jsou nenávist a hackování na začátku dne a lidé si nalívají špínu do sítě, nyní existují „tržní drby“, příběhy, které si můžete o něčem napsat, můžete také legálně, protože je to cenzura ai od ch a zda slepice mohou být volány na sociálních sítích.
  Osobně mě to trápí, když někdo nemá ponětí o tématu, které bylo vyřešeno a diskuse probíhá, rozřezává a píše, co sliny do jazyka přinesly. Příklad "opilý na lavičce" a z rohu víte, že je opilý, možná se zhroutil nebo je již mrtvý?
    Lidé jsou dnes bez srdcí. Jsou jako kyborgové, nebo programované stroje dělají to, co potřebují, běží o peníze, nic zdarma, můžete na to spolehnout. Tyto vlny nenávisti jsou předávány jejich potomkům tím, že do nich vnášejí semeno nenávisti. Inter-osobní konverzace jsou viděny sporadicky a když dochází k výměně názorů přes internet, protože se nedíváte do očí, protože se mýlíte nebo jste slabší a stydíte se to přiznat ,
  Na silnicích každý den vidím hrubost, aroganci a ty nejlepší a jistě sebe, protože ... Dámy, pokud nemám nové systémy a pneumatiky, pravděpodobně jezdím, ano, určitě, řidič má pravdu, ale mozek tam není a nebude na něj myslet.
Na vládu PiS si stěžují a ve frontových obchodech jako zezadu komunistické mačkání a závodění, kdo nejprve zaplatí a co se děje ...?
 Porucha není v systému správy věcí veřejných, ale v lidské mentalitě se problém rodí v našich myslích, protože chceme mít tento problém a rádi vytváříme základ pro konflikty sami, ale v mediaci sedíme špatně a musíme na něm pracovat.

Komentarze

Popularne posty z tego bloga

#Ulotność duszy w cieniu opętania przez #cyberszatana.

Z rozmyślań przy kawie

W tym Nowym 2021 # FlashForward2021